• Balatonalmádi
  • 4 °C
  • weather

Last Minute Napok a Ramadában

7.500 Ft /fő/éj félpanzióval

bővebben...

Ramada Húsvét

Félpanzióval 49.900 Ft/ 2 fő/ 2 éj

bővebben...

Csomagajánlatok

Nézze meg aktuális csomagajánlatainkat!

LAST MINUTE NAPOK A RAMADÁBAN

Akciós márciusi napok a Ramadában, akár 1 éjszaka foglalása esetén is!

Tovább

Húsvét

„Ez a húsvét olyan ünnep, szelek, vizek megperdülnek,Hol a napfény, hol a zápor nyes nagyobb részt a határból.Ez a húsvét olyan ünnep, fák, virágok megzsendülnek,mintha húznák-vonnák őket, oly sebesen, gyorsan nőnek.”/Bíró András: Ez a húsvét/

Tovább

MÁJUS 1. A RAMADÁBAN

Lassan közeleg a tavasz, előbújnak az első melengető napsugarak, a természet új színekbe öltözik. Induljunk túrázni, kerekezni a Balaton körül, bobozni, bebarangolni a környék látnivalóit, de szállodánk különös figyelmet fordít a családok pihenésére is, így a gyermekek szórakoztatására színes programok és animátorok állnak rendelkezésre.

Tovább

RAMADA PÜNKÖSDI HÉTVÉGE

Közeleg a nyár, igazi kiránduló idő várja a természet szerelmeseit. Szállodánk tartalmas programkínálattal készül a pünkösdi hétvégére, az aktív kikapcsolódásra vágyók pedig akár gyalogosan, akár kerékpáron fedezhetik fel a Balaton és a környék látnivalóit és szépségeit!

Tovább

RAMADA BALATONI KIKAPCSOLÓDÁS

Ramada Balaton**** télen-nyáron! Töltsön el egyedülálló panorámával rendelkező szállodánkban pár kellemes napot, évszaktól függetlenül!

Tovább

Wellness és pihenés

A Balaton egész évben Önre vár!

Élvezze a Magyar Tenger adta programlehetőségeket, vagy próbálja ki szállodánk wellness részlegének medencéit, szauna világát!

Tovább