Sunday, June 23, 2024
Nem csak balatoni hírek ..

Comedy Central célba veszi a nevetőizmokat

Ramada Balaton Kategória: Szolgáltatás 2021.08.27.

Mi az, ami kimondottan jellemzi a mindennapjainkat? Általában a feszültség, az idegeskedés, rohanás és hasonló, de leginkább nem pozitív tényezők. Ilyen közegben egészségesen és boldogan élni majdhogynem lehetetlen. Fontos tehát, hogy megtanuljunk kicsit elengedni magunkat jobban és ráhangolódni az élet derűsebb oldalára. Naponta szenteljünk időt arra, hogy legalább néhány órára elvonatkoztassunk a problémáktól, elvárásoktól. A Comedy Central jóvoltából erre kiváló lehetőség van.

Elég csak egy olyan nevet mondani, hogy Hadházi László. Ki ne ismerné a felkapott humoristát, akinek több önálló estje is van, amik gyakran megtekinthetők a Comedy Central csatornáján. Legalább 1 óra tömény nevetés, amire számíthatunk, amennyiben elhelyezkedünk a képernyők előtt. Nem csak hallani, hanem látni ugyanúgy érdemes a művészt, hiszen megjelenésével, artikulációjával, mozgásával szintén mosolyt csal az arcunkra.

Természetesen ez csak egyetlen a sok műsorból, amivel trenírozhatjuk a nevető izmainkat. A Comedy Central semmit sem bízik a véletlenre, ezért egy olyan kínálatot állít össze, amiben mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló programot. A musor.tv oldalon ezt könnyedén elérhetjük és ilyen formában gyorsan végignézhetjük, hogy mi érdekel bennünket, majd pedig választhatunk. A rövidebb ismertetők révén nem kell a zsákbamacskától sem tartanunk. A Comedy Central éjjel-nappal várja a felvidulni vágyókat. Amennyiben mi is úgy érezzük, hogy már elég a negatív hírekből és inkább nem egy horrorfilm vagy híradó megnézése után hajtanánk álomra a fejünket, akkor tudjuk hová érdemes kapcsolni.