Sunday, June 23, 2024
Nem csak balatoni hírek ..

Klíma Székesfehérvár és vonzáskörzetében ingyenes szállítással, és beszereléssel? Higgye el, létezik!

Ramada Balaton Kategória: Szolgáltatás 2020.08.25.

A Fábián Klíma Székesfehérvár irodai és terepen dolgozó munkatársai mind azért dolgoznak, hogy a vásárlóik egyedi kívánságait is maximálisan kielégítsék Székesfehérváron. Segítünk az otthonod kialakítása és az igényeid szerinti tökéletesen megfelelő klíma kiválasztásában és telepítésében, vállaljuk a már telepített klíma szerelését (ha saját munkák, lehetőség szerint az eredeti szerelővel!) és igény szerint minden szezon előtt jelezzük a garanciához szükséges karbantartási időpontjainkat, hogy ne főszezonban kelljen heteket várnia.

A Fábián Klíma profi és szakképzett szerelői abban különböznek a konkurenciától, hogy elsődleges céljuk a székesfehérvári otthonok nehezen kivitelezhetőnek bélyegzett klíma szereléseit is megoldani. Rugalmasan, aprólékosan és a balesetvédelmi előírások mellett az esztétikus látványra is oda figyelve dolgozunk. Ha szükséges, tetőre szerelünk, alpinistákkal szorosan együtt dolgozva nehezen megközelíthető és magas helyeken is felszereljük a kültéri egységet, vagy ha nincs más lehetőség, biztonságossá tesszük a padlástéri betelepítést.

Akár telefonon, akár e-mailben keres fel minket az elérhetőségeinken, irodai munkatársaink garantáltan találnak megoldást az elképzelésére. Büszkék vagyunk arra, hogy főszezoni leterheltség alatt is maximum 48 órán belül reagálunk minden beérkezett megkeresésre! Ha nincs még választott készüléke, webshopunk kínálatából kollégáink a körülményeiknek megfelelőt ajánlják minden esetben az egyedi igényeiket figyelembe véve. Aztán már csak egy időpont egyeztetés választja el attól, hogy szerelőink a választott klímát telepítsék székesfehérvári otthonában.

Hiszünk abban, hogy közel 10 év szakmai tapasztalata után nem szükséges minden egyes címre kimenni felmérést végezni, csak azért, hogy plusz kiszállási és felmérési költséget kérjünk el az ügyfeleinktől. A rutinszerelések esetében azonnal megoldható a telepítés, anélkül, hogy a költségeket emelnénk a vásárlóink részére, és ezzel együtt a várakozási időt is – ami a nyári főszezonban akár plusz két hét szenvedést és álmatlanságot jelent a forróságtól.

A kiválasztott klíma készüléket Székesfehérváron és teljes vonzás körzetében egy előre egyeztetett időpontban kollégáink ingyenesen kiszállítják a szerelési címre. A klímával együtt a garancia papírt is megkapják. Ehhez ragaszkodunk, hiszen így biztosan nem fog megsérülni a kért termék a gondatlan szállítás vagy rakodás miatt – a garanciája nálunk valóban jó kezekben van.

A szerelés időpontjában a telepítést végző, tapasztalt munkatársaink átlagosan 3, nehezebb munkák esetében 5-6 óra alatt használatra késszé teszik a kívánságai alapján a választott készülékét. Minden esetben közösen kipróbálják, hogy valóban megfelelően működik-e, az extra kényelmi funkciók mind elérhetőek. A balesetvédelmi tudnivalók után a szerelőink minden esetben érvényesítik a garanciapapírt, majd átadják az elkészült munkát, ha a mindennel elégedett.

Klíma Székesfehérvár vagy annak vonzáskörzetében keres klímát? Higgye el, a szolgáltatásaink nem túlzásokra épülnek. Minimális várakozási idővel, bruttó 75 ezer forinttól a választott klímáját profi és tapasztalt szerelők telepítik a Fábián Klímánál.