Wednesday, April 10, 2024
Nem csak balatoni hírek ..

Lehet még olcsó balatoni szállásokat találni?

Ramada Balaton Kategória: Szolgáltatás 2020.10.28.

A Balaton idén augusztusban rekordokat döntött a látogatottság és a vendégéjszakák tekintetében is. Az egyébként elsősorban nyári főszezonban népszerű idegenforgalmi térség azonban az elmúlt években egyre inkább megmutatja vonzó arcát a hidegebb hónapokban is. Nem csak wellness szállodái miatt érdemes akár télen is felkeresni a magyar tengert, hanem a környékén elérhető kirándulóhelyek és látnivalók apropóján is.

 

Míg a nyári hónapokban a vízi sportok kerülnek fókuszba, addig az év egyéb időszakaiban is adódnak olyan aktív elfoglaltsági lehetőségek, melyeket érdemes lehet előnyben részesíteni. Kerüld körbe bringával a tavat, vagy hódolj valamelyik wellness hotelben az úszás és a fürdőzés kínálta élményeknek. S hogy milyen szálláshely mellett érdemes letenni a voksot? Ha a maximális kényelem és a wellness szolgáltatások egyaránt fontosak számodra, akkor a wellness hotelek ajánlatait érdemes kihasználni.

 

Nem mindig egyszerű megfizethető balatoni szállásokat találni. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a főszezonon kívül jelentős árkülönbségek adódnak, így sokkal kedvezőbb áron juthatunk akár hotelek szállodaszobáihoz is. Az apartmanok még mindig nagyon népszerűek, hiszen nagyobb szabadságot biztosítanak, mint a hotelek. Baráti társaságok, nagyobb családok számára ideális választásnak bizonyulhatnak.

 

A vízparti hotelek főként az általuk kínált panoráma miatt népszerűek, de a romantikus vendégházak kínálta lehetőségek mellett sem mehetünk el. Akár olyan villa bérlésére is mód nyílik, mely wellness szolgáltatásokkal, medencével, jakuzzival, szaunával áll a vendégek rendelkezésére. Ezeket akár csapatépítő tréning jelleggel is ki lehet használni.

 

A Balaton fővárostól való egyszerű elérhetősége miatt igen kedvelt volt a nyári időszakban. A hideg hónapokban is megéri gondolni rá, mint idegenforgalmi célpontra. Egészen más arcát mutatja ilyenkor a természet, és talán kissé nyugodtabb környezetben pihenhetünk, mint a nyáron turistáktól nyüzsgő strandokon.

 

A szállásfoglalás is online a legegyszerűbb. Mindegy, hogy előre terveznél, vagy egy hirtelen vezérelt ötlettől fogva szeretnél néhány napot a Balatonnál tölteni, néhány kattintással elintézheted a szállás lefoglalását. A wellness hotelek kifejezetten azok számára ajánlottak, akik akár egész nap a ház falain belül maradnának és átadnák magukat az önfeledt kikapcsolódásnak.